През лятото разбрахме, че Fiat готвят нов облик за компактния си модел Panda,

...
През лятото разбрахме, че Fiat готвят нов облик за компактния си модел Panda,
Коментари Харесай

Какво знаем за новия по-модерен и по-голям Fiat Panda

През лятото разбрахме, че Fiat готвят нов облик за компактния си модел Panda, само че би трябвало да изчакаме до 2024 година, с цел да го забележим.
 Новият Fiat Panda, какво да чакаме и за какво ще дебютира навръх 11 юли
Задава се нов Fiat Panda - готин, известен и наличен

Това ще бъде четвъртото потомство на модела, дебютирал през 1980 година

Но до момента в който тогава не се знаеше съвсем нищо за автомобила, а имаше единствено непотвърдени догадки, то в този момент информацията е доста по-пълна. И няма по какъв начин да не се вълнуваме, тъй като въпреки всичко точно Panda е най-продаваният модел на италианците в Европа.

В унисон със протичащото се на пазара от Fiat са решили да създадат малко по-голяма версия на Panda, която да бъде напълно електрическа, написа Electrek.

Прогнозната цена е много по-ниска от спекулираната през лятото, като се чака новата Panda да започва от 23 300 евро. Ще има лека смяна в името - New Panda.

Това несъмнено не е най-креативното решение, само че пък е в духа на това, което се случи с Fiat 500. Новите версии на модела одобриха името New 500, като за електрическата версия е 500e.

Според Automotive News Europe, общоприетата версия с мотор с вътрешно горене ще се споделя Panda 500. Компанията майка на Fiat - Stellantis, е записала и името Pandini, което евентуално ще бъде употребявано за по-специални версии.

От Stellantis възнамеряват да произвеждат третата генерация на Fiat Panda с мотор с вътрешно горене най-малко до 2026 година Интересното е, че електрическата версия на Panda пък ще се създава в завода в Крагуевац, Сърбия.

Новият Fiat Panda ще се базира на архитектурата Smart Car на Stellantis, употребена за Citroen New e-C3. Ето за какво се чака и новата Panda да бъде с размерите на New e-C3, който ще дебютира през идната пролет.
 Тест драйв, Fiat 500e и италианският дух, който се крие във всеки от нас
Fiat 500e - напълно електрически и все по този начин демонски обаятелен

Италианец по дух и автомобил

Това значи, че дължината на Fiat Panda би трябвало да е малко на 4 метра, а ширината 1.76 метра, до момента в който височината - 1.57 метра. Това ще направи автомобила по-голям от актуалната версия, която е с 30 сантиметра по-къса и с 10 сантиметра по-тясна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР